Kétharmaddal veri a jászberényi ellenzéki jelölt a fideszes függetlent a szavazatok 29 százaléknak megszámolása után

POLITIKA
2023 január 15., 19:49

A szavazatok 28,57 százalékának megszámolása után kiütésre áll az összellenzéki, de a DK által nem támogatott jobbikos Budai Lóránt az időközi polgármester-választáson Jászberényben.

A pártlogók nélküli plakátokkal kampányoló, a pártkötődéseit elmondása szerint tudatosan leépítő, a Közösen Jászberényért Egyesület színeiben induló Budai 2132 szavazatot kapott, míg a papíron független, de Fidesz-színű anyagokkal kampányoló Besenyi Orsolya, a helyi kórház orvosigazgatója, 957 szavazatot.

Pár napja riportozni jártunk a városban, akit részlete4sebben érdekelnek a helyi politikai viszonyok, olvassa el ezt a remek cikket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.