Majdnem kétharmados feldolgozottságnál tovább nőtt Budai előnye Jászberényben

POLITIKA
2023 január 15., 19:57

A szavazatok 61,9 százalékának megszámolása után tovább nőtt a jobbikos Budai Lóránd előnye a jászberényi időközi választáson a független, de a Fidesz támogatását élvező Besenyi Orsolyával szemben. Budai 67,88 százalékon áll 5169 darab szavazattal, Besenyi 29,19 százalékon 2223 szavazattal. Budai egy ellenzéki egyesület színeiben indult, de az előző választással ellentétben a DK mostanra kihátrált mögüle, ami a jelek szerint nem sokban rontotta az esélyeit.

Update:

A szavazatok kétharmadának megszámolása után a helyzet lényegében változatlan, 66,67 százalékos feldolgozottságánál Budai 67,92, míg Besenyi 29,17 százalékon áll.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.