Vízóraaknába szorult egy szarvas Ózdon

ÁLLAT
január 16., 16:35
comments 8

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába délelőtt érkezett bejelentés, hogy egy ózdi családi ház udvarában található vízóraaknába esett egy nagytermetű szarvas – írta meg a Sajómente.

Az Ózdi Rendőrkapitányság javasolták, hogy állatorvosi altatólövedéket használjanak, ezután a katasztrófavédelem munkatársai sértetlenül kiemelték az állatot az aknából, amit biztonságban elvittek egy közeli erdőbe, majd felügyelet mellett elengedték a gím bikát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt