Az Australian Open mai nagy témája az volt, hogy milyen őrülten izmos Fucsovics Márton

sport
január 18., 20:25
comments 10

Fucsovics Márton teniszező annyira kipattintotta magát, hogy ő lett az Australian Open mémje.

A sztori azzal indult, hogy Fucsovics a torna első fordulójában elképesztően izgalmas, ötszettes meccsen verte az argentin Coriát, hogy a feszültség a végén így, óriási félmeztelenkedés formájában szakadjon ki belőle:

Ez azonnal felkavarta a tápos teniszközeget, a Tennis World USA például "Australian Open: Marton 'Hulksovics' shows incredible upper body" vagyis

"Ausztrál Open: Hulksovics Márton hihetetlen felsőtestet villantott"

címmel számolt be a fontos szakmai fejleményről.

De Fucsovics-Hulksovics mémesedése ezzel nem ért véget, sőt!

Amikor korábbi világelső, a ranglistán jelenleg 8., fizikailag inkább szabadbölcsészre mint élsportolóra emlékeztető orosz Danyiil Medvegyev megszerezte az utolsó pontot a mai, Millman elleni meccse végén, a vicces, egyedi ünnepléseiről is ismert sztárjátékos felhúzta a rövidgatyája egyik szárát és megfeszítette a combizmát.

A meccs utáni, az egész stadionban kihangosított pályainterjú elején a kérdező, Jim Courier egykori világelső rögtön a bizarr ünnepléséről kérdezte, amire a jókedvű Medvegyev azzal válaszolt, hogy fizikálisan pompásan érezte magát meccs közben és "valószínűleg sokan látták Márton meccs utáni fotóit a közösségi médiában." Courier egyből kapcsolt és visszakérdezett, hogy Fucsovicsról beszél-e, kapásból hozzátéve, hogy a magyar versenyző

"úgy nézett ki, mint Thor."

"Igen" - válaszolta erre Medvegyev - "azt hiszem, én egy kicsivel kevésbé vagyok izmos, mint ő, úgyhogy ezzel egy kicsit saját magamat nevettem ki. Nekem is van azért némi izmom, de nem túl sok."

(via nso.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt