Jól elvertek minket a kézi-vébén: Svédország - Magyarország 37:28

sport
január 18., 21:02

Csúnya verést kaptunk a házigazda svédektől a férfi kézilabda világbajnokság középdöntőjében.

photo_camera Lékai Máté (j) és a svéd Max Darj a férfi kézilabda olimpiai kvalifikációs világbajnokság középdöntõjének elsõ fordulójában játszott Magyarország - Svédország mérkõzésen a göteborgi Scandinavium Arénában 2023. január 18-án. Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

Az Európa-bajnok skandinávok igen kemény ellenfélnek ígérkeztek, ők voltak a meccs esélyesei, de a Portugálok elleni piros lappal kiállított Sipos Adrián előzetesen például képesnek tartotta a válogatottat a meglepetésre.

Ehhez képest, bár az első gólt mi lőttük, a svédek a 2. percben fordítottak 2-1-re, majd onnantól végig vezettek.

Félidoben 18-14 volt oda, a vége pedig 37-28 lett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt