Jól elvertek minket a kézi-vébén: Svédország - Magyarország 37:28

sport
2023 január 18., 21:02

Csúnya verést kaptunk a házigazda svédektől a férfi kézilabda világbajnokság középdöntőjében.

Lékai Máté (j) és a svéd Max Darj a férfi kézilabda olimpiai kvalifikációs világbajnokság középdöntõjének elsõ fordulójában játszott Magyarország - Svédország mérkõzésen a göteborgi Scandinavium Arénában 2023. január 18-án.
photo_camera Lékai Máté (j) és a svéd Max Darj a férfi kézilabda olimpiai kvalifikációs világbajnokság középdöntõjének elsõ fordulójában játszott Magyarország - Svédország mérkõzésen a göteborgi Scandinavium Arénában 2023. január 18-án. Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

Az Európa-bajnok skandinávok igen kemény ellenfélnek ígérkeztek, ők voltak a meccs esélyesei, de a Portugálok elleni piros lappal kiállított Sipos Adrián előzetesen például képesnek tartotta a válogatottat a meglepetésre.

Ehhez képest, bár az első gólt mi lőttük, a svédek a 2. percben fordítottak 2-1-re, majd onnantól végig vezettek.

Félidoben 18-14 volt oda, a vége pedig 37-28 lett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.