Tajtékzó hegyi folyóként ömlik éppen az esővízzel kevert szennyvíz a Ráckevei Dunába

Lezárt tartalom a Kör tagjainak környezetvédelem
január 18., 16:06
comments 23

Hatásos videó készült szerdán reggel arról, ahogy csapadékvízzel kevert fekália és szennyvíz ömlik a Ráckevei Duna-ágba az úgynevezett Népjóléti árkon keresztül, a Molnár-sziget közelében.

Annak, aki először látja a vécétartalommal keveredett, egy hegyi folyó vízhozamával dübörgő, szarban gazdag esővíz áradását, érdemes arra gondolnia, hogy minden egyes, közepesnél erősebb esőzés után ugyanaz történik itt és minden egyes, folyóba ömlő magyarországi szennyvíztisztítónál.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt