A legjobb játékosnak járó díj nem más, mint....egy kiló kristálycukor

sport
január 20., 17:36
comments 3

Egy kilogramm kristálycukrot kaptak nyereményként egy bajai futsalkupa legjobb játékosai, írja a Bajai Televízió és a Sugóparti Hírek alapján az RTL.hu. A beszámolók szerint a kilós cukrot egy külföldön, a Sugóparti Hírek cikke szerint Ausztriában élő bajai férfi ajánlotta fel a győzteseknek.

Mások mellett a gólkirálynak, a legjobb kapusnak is az ünnepélyes díjátadón adták a kupák mellé járó cukrot. A különleges díjnak haszna is van, ugyanis a cukorból - más árstoppos termékekhez hasonlóan - egyre nagyobb hiány alakul ki a boltokban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt