18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Három hét után tudták csak kiemelni a csőbe esett vietnámi fiú holttestét

bűnügy
2023 január 20., 10:27
comments 2

Három héttel a baleset után, pénteken tudták csak kiszabadítani annak a vietnami kisfiúnak a holttestét a helyi hatóságok, aki egy harmincöt méter hosszú és huszonöt centiméter átmérőjű, földbe süllyesztett betoncsőbe esett az ország déli részén.

A mentőalakulat próbálja kimenteni a vietnámi fiú testét,2023. január 4-én
photo_camera A mentőalakulat próbálja kimenteni a vietnámi fiú testét, 2023. január 4-én Fotó: HANDOUT/AFP
photo_camera A mentőalakulat próbálja kimenteni a vietnámi fiú testét, 2023. január 4-én Fotó: STR/AFP

A tízéves fiú egy hídépítkezésen esett a csőbe még december utolsó napján, az MTI közleménye azt írja, három társával együtt fémhulladékokat kerestek. Az életéért napokig küzdöttek, de a csövet számos erőfeszítés ellenére sem tudták kiemelni. Végül pénteken tudták csak kimenteni a fiú holttestét, egy speciális eszközzel, oxigénmaszkban, huszonnégy méter mélyre ereszkedve.

A halottkém vizsgálata szerint a gyerek az esés következtében elszenvedett súlyos sérülésebe halt bele. Azt továbbra sem értik, hogyan tudott egy huszonöt centiméter átmérőjű betoncsőbe beleesni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.