Megtámadtak egy nőt a debreceni akkufórumon

bűnügy
január 20., 18:11
comments 20

Pénteken bekiabálások közepette zajlott a kínai CATL 221 hektáros akkumulátorgyáráról környezetvédelmi engedélyeztetéséről szóló közmeghallgatás Debrecenben. A projektet a magyar állam 88 milliárd forinttal tervezi támogatni.A helyszínre lejutó Telex tudósítása szerint a hatalmas üzem által okozott környezeti károk miatt aggódó helyiek Rácz Róbert főispánt többször is lehazaárulózták.

A Magyar Hang pedig arról számolt be, hogy a fórumon valaki megtámadt egy nőt, aki a gyár mellett próbált érvelni. A Debreciner videóján látni, ahogy egy férfi arcon csap egy hozzáérő nőt, aki ettől a mögötte lévő asztalnak dől. A férfi az ütés után elszaladt.

A Magyar Hang szerint a támadót elfogták és előállították a rendőrök.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt