Több út is újra járható a Bükkben

belföld
január 21., 14:03

Részlegesen feloldották a forgalomkorlátozást a Bükk hegység borsodi útszakaszain, közölte a megyei rendőr-főkapitányság. A forgalmat fakidőlések veszélye miatt vezették be péntek este nyolc órától.

Legfrissebb tájékoztatásuk alapján a Miskolcról a Bükkön át Heves megyébe vezető 2505-ös, illetve a Bükkszentlászló felé vezető 2519-es út zárását dél után fél órával feloldották.

A Mályinka és Lillafüred közti 2513-as út részben zárva maradt, Bánkút irányából Lillafüred felé megnyitották, Mályinka felé továbbra sem lehet közlekedni rajta. (MTI, Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt