Több út is újra járható a Bükkben

belföld
2023 január 21., 14:03

Részlegesen feloldották a forgalomkorlátozást a Bükk hegység borsodi útszakaszain, közölte a megyei rendőr-főkapitányság. A forgalmat fakidőlések veszélye miatt vezették be péntek este nyolc órától.

Legfrissebb tájékoztatásuk alapján a Miskolcról a Bükkön át Heves megyébe vezető 2505-ös, illetve a Bükkszentlászló felé vezető 2519-es út zárását dél után fél órával feloldották.

A Mályinka és Lillafüred közti 2513-as út részben zárva maradt, Bánkút irányából Lillafüred felé megnyitották, Mályinka felé továbbra sem lehet közlekedni rajta. (MTI, Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.