Lövöldözés Los Angeles közelében, ahol ezrek ünneplik a holdújévet

külföld
január 22., 10:45
comments 1

Kilencen meghaltak és többen megsérültek egy lövöldözésben Los Angeles közelében, Monterey Parkban, ahol ezrek gyűltek össze a napokban a kínai újév alkalmából. Szombaton este kilencig tartottak a programok, a rendőröket pedig 10 után - európai idő szerint már vasárnap reggel - értesítették.

A rendőrség egyelőre annyit közölt, hogy az elkövető férfi, írja az AP. A Los Angeles Times szerint az illető vaktában, válogatás nélkül lövöldözött egy táncstúdióban.

photo_camera Fotó: FREDERIC J. BROWN/AFP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt