A Párbeszédből kilépett Kocsis-Cake Olivio máris árnyékkormánybiztos lett a DK-ban

karrier
január 25., 13:42
comments 9

A DK legújabb igazolása, a Párbeszédet otthagyó Kocsis-Cake Olivio árnyékkormánybiztos lett a párt árnyékkormányában, így ő felelhet a környezet- és természetvédelemért, valamint az erdő-, hulladék és vízgazdálkodásért a környezetvédelmi árnyékminiszter, Oláh Lajos árnyékában. Kocsis-Cake úgy látja, a kormányváltásra a legnagyobb esélyt a Dobrev Klára által vezetett árnyékkormány adja.

photo_camera Fotó: Demaokratikus Koalíció/Facebook

Dovrev Klára egyben Oláh Lajosra bízta az innovációt és a tudománypolitikát. Az árnyékminiszter, aki a Nagy Fal Magyar–Kínai Barátság Egyesület elnöke is, úgy látja, rengeteg tennivalója lesz a környezetvédelmi árnyékkormánybiztosnak.

Egyébként másfél éve Kocsis-Cake Olivio éppen Oláh Lajos javára lépett vissza az előválasztáson. Akkor azt mondta: „az egyéni ambíciókat sokszor alá kell rendelni felsőbb érdekeknek, céloknak”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt