Az M3-as autópálya legforgalmasabb pontján szondáztattak reggel a rendőrök, emiatt sokan órákig álltak a dugóban

közlekedés
január 25., 15:17
comments 11

Reggel a rendőrök az M3-as autópálya egyik legforgalmasabb pontján, a Szada és Mogyoród közötti autópálya-felhajtónál ellenőrizték a sofőrök alkoholszintjét. Az akció több kilométeres dugót okozott, ezért a Blikk megkérdezte a BRFK-t, mi indokolta az autósokat felbosszantó akciót.

photo_camera Autók várakoznak az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátkelő előtt, ahol a megnőtt forgalom miatt 6 km-es torlódás alakult ki 2018. január 6-án. Illusztráció: Krizsán Csaba/MTI/MTVA

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt válaszolta: „6 és 8 óra között a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén, több helyszínen tartottak kollégáink az ittas vezetés megelőzését szolgáló, finn módszeres ellenőrzést. Ilyen akciót korábban is tartott és a jövőben is szervez a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság.”

Arra a kérdésre, hogy a rendőrök hány ittas vezetőt találtak, a Blikk nem kapott választ.

Frissítés: bár a Blikk BRFK-t írt, a rendőrség a cikkünk megjelenése után közölte, hogy a nyilatkozó szervezet a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt