Bencsikék „szovjet” útjára gyűjt adományokat a Momentum németországi politikusa

vicc
január 25., 10:56
comments 22

A népszerű adománygyűjtő oldalon várja a felajánlásokat Bakai Ádám, a Momentum müncheni politikusa – ahogy írja – „a magyar propagandisták hazatérésére a Szovjetunióba”.

photo_camera A képre kattintva lehet adományozni.

Az egész onnan indult, hogy a HírTV Sajtóklub nevű műsorában Bencsik András, Bayer Zsolt, Gajdics Ottó és Néző László arról értekeztek, hogy érdemes lenne elmenni amolyan tanulmányútra Oroszországba, hogy kideríthessék, nem is mennek olyan rosszul a dolgok a fényes diktatúrában a szankciók mellett sem. Erről mindent megírt Tóth-Szenesi Attila kollégánk egy publicisztikában.

Bakai most ezt írja a négy propagandistáról:

„Nem engedhetjük, hogy vágyaik ne teljesüljenek. Gondoljunk arra a néhány nyugalmas hétre, esetleg hónapra (talán évre?), amíg a tisztelt elvtársak Moszkvában vagy Novoszibirszkben süttetik a hasukat, esetleg kipróbálhatják a legújabb Lada Nivát.”A momentumos politikus szerint 2200 Euróra van szükség, amelyből az odautat fizetné. Eddig a pillanatig 55 Euró gyűlt össze. Hajrá!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt