Gázpisztollyal és késsel támadtak meg egy férfit egy csepeli edzőteremben

bűnügy
január 25., 20:11
comments 1

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 11:45 körül szóváltásba keveredett egy XXI. kerületi edzőterem alkalmazottjával, akit a pult mögé szorított.

A terem egyik vendége sietett a nő segítségére, amikor az agresszív férfi egy gáz-riasztó fegyverrel többször felé lőtt, majd egy kést is elővett, amivel megvágta a férfi kezét, aztán elmenekült a helyszínről.

Az eset során a pultos nem, míg az őt védelmező férfi könnyű sérülést szenvedett.

photo_camera Illusztráció: police.hu

A fővárosi rendőrök a bejelentés után a helyszínre siettek, majd elkezdték az elkövető azonosítását és felkutatását, akit végül 3 órán belül Ferencvárosban fogtak el, és előállították a XXI. Kerületi Rendőrkapitányságra.

A 22 éves szigetszentmiklósi férfi elszámoltatása jelenleg is folyamatban van. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt