Gázpisztollyal és késsel támadtak meg egy férfit egy csepeli edzőteremben

bűnügy
2023 január 25., 20:11
comments 1

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 11:45 körül szóváltásba keveredett egy XXI. kerületi edzőterem alkalmazottjával, akit a pult mögé szorított.

A terem egyik vendége sietett a nő segítségére, amikor az agresszív férfi egy gáz-riasztó fegyverrel többször felé lőtt, majd egy kést is elővett, amivel megvágta a férfi kezét, aztán elmenekült a helyszínről.

Az eset során a pultos nem, míg az őt védelmező férfi könnyű sérülést szenvedett.

photo_camera Illusztráció: police.hu

A fővárosi rendőrök a bejelentés után a helyszínre siettek, majd elkezdték az elkövető azonosítását és felkutatását, akit végül 3 órán belül Ferencvárosban fogtak el, és előállították a XXI. Kerületi Rendőrkapitányságra.

A 22 éves szigetszentmiklósi férfi elszámoltatása jelenleg is folyamatban van. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.