Coloradóban több száz szelfit csinált magáról egy medve a vadkamerán

ÁLLAT
2023 január 26., 06:41
comments 4

Colorado államban, Boulder közelében egy medve felfedezett egy vadkamerát és annyira tetszett neki, hogy 580 képet csinált vele, ebből 400 szelfi volt. A boulderi Szabadtéri és Hegyi Parkok Osztálya (OSMP) még augusztusban helyezett ki kilenc vadkamerát, hogy zavartalanul megfigyeljék a környék vadállatait. A kamerák automatikusan működésbe lépnek, amikor elhalad előttük valami, ilyenkor videót és fotót is készítenek. Még több csodálatos szelfi a modellmedvéről itt. (Jezebel)

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.