Coloradóban több száz szelfit csinált magáról egy medve a vadkamerán

ÁLLAT
január 26., 06:41
comments 4

Colorado államban, Boulder közelében egy medve felfedezett egy vadkamerát és annyira tetszett neki, hogy 580 képet csinált vele, ebből 400 szelfi volt. A boulderi Szabadtéri és Hegyi Parkok Osztálya (OSMP) még augusztusban helyezett ki kilenc vadkamerát, hogy zavartalanul megfigyeljék a környék vadállatait. A kamerák automatikusan működésbe lépnek, amikor elhalad előttük valami, ilyenkor videót és fotót is készítenek. Még több csodálatos szelfi a modellmedvéről itt. (Jezebel)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt