Mészáros Lőrinc opatijai szállodája is Marriott lesz

PÉNZ
január 27., 15:51
comments 8

Csatlakozik a Marriott lánchoz a Mészáros Csoport egyelőre építés alatt álló opatijai szállodája. A pénteken aláírt megállapodásról a horvátországi település polgármestere posztolt a Facebookon.

A Mészáros Csoport decemberi közleménye szerint a 185 szobásnak tervezett luxushotel 2024-től fogadhat vendégeket.

photo_camera Fotó: Fernando Kirigin/Facebook

A Mészáros Csoportnak vannak már szállodái Ausztriában, Montenegróban és Horvátországban is. A szintén opatijai Miramar megvásárlásával és az új szálloda megépítésével 100 millió eurót tesznek ki a vállalatcsoport horvátországi szállodaberuházásai.

photo_camera Fotó: Fernando Kirigin/Facebook

A Marriott más szálakon is kötődik a NER-hez: 2021-ben derült ki, hogy Orbán Ráhel a BDPST Koncept Kft. ügyvezetőjeként a Marriott új budapesti szállodájának brandingjén dolgozott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.