Kétszeri hosszabbítás után kikapott a magyar férfi kézilabda-válogatott, nyolcadik lett a vb-n

sport
2023 január 29., 16:44
comments 1

A magyar férfi kézilabda-válogatott a nyolcadik helyen végzett az olimpiai kvalifikációs világbajnokságon, mivel kétszeri hosszabbítás után 36-35-re kikapott Egyiptomtól a vasárnapi helyosztón.

photo_camera Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

A mérkőzést ismét rosszul kezdte a csapat, az első félidő végére 6 gólos volt az egyiptomi előny. A második félidő sem kezdődött jól, de a 40. perc környékén - az izlandok elleni meccshez hasonlóan - elkezdett játszani a csapat. A védekezés összeállt, támadásban is elkezdtünk pontosabban játszani. Fokozatosan dolgozta le a válogatott a hátrányt, az utolsó percben pedig sikerült kiegyenlíteni, jöhetett a 2x5 perces hosszabbítás.

Az első hosszabbítás végén megint sikerült kiegyenlíteni, a másodikban azonban már nem. Bodó Richárd és Lékai Máté hét-hét gólt szerzett, Székely Márton lövést védett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.