Hadházy vett Bécsben egy 30 négyzetméteres lakást

POLITIKA
2023 február 01., 00:50
comments 9

A független képviselő vagyonnyilatkozatában a szekszárdi lakása és a fácánkerti szőlője mellett megjelent egy 30 négyzetméteres bécsi lakás is, aminek 2022-ben vette meg az 50 százalékát. Ebben a bevallásában már egy autó sem szerepel, pedig korábban egy Skoda Kodiaqja, egy VW Caddy-je és egy Trabant kombija is volt Hadházynak.

Bankoknak összesen 16,1 millióval tartozik, magánszemélyeknek pedig 3,9 millióval. Ugyanakkor a nyilatkozatban azokról az adományokról is beszámolt, amiket a kampányra vagy arra az időszakra kapott, amíg Kövér László szabotálta az eskütételét: „2022-ben magyar magánszemélyektől választási kampányra, az eskütételem törvénytelen akadályozásának időtartamára, majd a tiszteletdíjam törvénytelen visszatartása és a politikai munkám támogatására 16,8 millió forint magán kisadomány érkezett.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.