Lecserélték a 4iG vezetését

gazdaság
2023 február 01., 13:40
comments 20
photo_camera Illusztráció: Kisbenedek Attila/AFP

A 4iG telekommunikációs NER-cég – ami állami segítséggel veheti meg a Vodafone-t – közölte, hogy „tovább erősíti menedzsmentjét a 4iG csoport”, ami azt jelenti, hogy lecserélték a vezetőséget. Ezt így részletezték:

  • A 4iG Nyrt. igazgatósága a Vodafone Magyarország és a meglévő távközlési portfólió integrációja érdekében új felső vezetőket nevezett ki a cégcsoporthoz frissen csatlakozott társaság és a 4iG Nyrt. irányításába.
  • A vezetők feladata a csoporton belüli szinergiák azonosítása és az üzleti működési folyamatok összehangolása lesz.
  • A 4iG csoport felső vezetésébe március 1-től újabb vezérigazgató-helyettes érkezik Sacha Dudler személyében, aki a transzformációs és integrációs folyamatok irányításáért felel a teljes vállalatcsoporton belül.
  • Az integrációs célokkal összhangban a Vodafone Magyarország irányítását vezérigazgatóként Blénessy László, 4iG Nyrt. üzleti folyamataiért felelős általános vezérigazgató-helyettese veszi át.
  • Munkáját a Vodafone Magyarország általános vezérigazgató-helyettesként Tábori Tamás, a DIGI ügyvezetője segíti, aki kettős pozíciójában a csoport B2C szolgáltatási területeinek összehangolását támogatja majd.
  • A Vodafone Magyarország pénzügyi területeinek vezetésével Thurzó Csabát, a 4iG csoport gazdasági általános vezérigazgató-helyettesét bízták meg.
  • A tulajdonosváltással leköszönő és a Vodafone vezetésével ideiglenesen megbízott Révész Balázs korábbi pozíciójában, a vállalat Lakossági Szolgáltatások Üzletág Vezérigazgató-helyetteseként folytatja munkáját.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.