Tom Brady megint visszavonult, ezúttal örökre

sport
2023 február 01., 13:57

Tom Brady bejelentette, hogy befejezi pályafutását az észak-amerikai profi amerikaifutball-ligában, ezúttal örökre.

Az NFL egyetlen hétszeres Super Bowl-győztes játékosa egyperces videóban mondott köszönetet a családjának, szurkolóknak, csapattársaknak, ellenfeleknek.

link Forrás

Brady 2000 és 2019 között a New England Patriots játékosa volt, csapatával hat Super Bowlt nyert. Ehhez még egyet hozzátett 2021 februárjában a Tampa Bay Buccaneersszel.

A 45 éves irányító napra pontosan egy évvel ezelőtt, miután csapatával a főcsoport-elődöntőben a Los Angeles Ramstől kikapott, bejelentette a visszavonulását, de akkor pár héttel később úgy döntött, mégis folytatja a pályafutását.

Brady a mostani szezonban is eljutott a rájátszásig a floridai csapattal, de a playoff első körében a Dallas Cowboysszal szemben búcsúzott.

Tom Brady 2017. szeptember 7-én.
photo_camera Tom Brady 2017. szeptember 7-én. Fotó: Maddie Meyer/AFP

A sportág történetének legsikeresebb játékosa minden jelentősebb statisztikai mutatóban (td-passzok, győzelmek, passzolt yardok) vezeti az NFL örökrangsorát. Háromszor választották az idény és ötször a Super Bowl legértékesebb játékosának. (MTI)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.