Ha nem tudtad volna, hogy eddig mi hiányzott: itt a pöcsformájú luxusrúzs

ÉLET
2023 február 03., 16:27
comments 8

"Zsigeri reakció: gondosan kimunkált pír" - reklámozza webshopjában az Isamaya luxuskozmetikumgyártó "AJKAK" kollekciója legújabb, bíborvörös, vagyishát a pleonazmusokban hemzsegő PR-anyaguk újabb megfogalmazásában vadpiros rúzsát, melyet szerénykedő leírásuk szerint egy "krómozott ház rejt".

Az Isamaya luxuskozmetikumgyártó valamiért péniszt formázó ajakrúzzsal állt elő.
photo_camera Az Isamaya luxuskozmetikumgyártó valamiért péniszt formázó ajakrúzzsal állt elő. Fotó: Isamaya - screenshot

Ami a leírásban nem szerepel, de a termék képére pillantva azonnal egyértelművé válik, az az, hogy ez a "krómozott ház" bizony péniszt formáz. Így talán annak már kisebb a jelentősége, hogy maga a rúzs "ultrasűrű folyékony pigmenteket" tartalmaz, így akár csak egyetlen mozdulattal is "szattyánsima, telített színhatást" lehet elérni vele az ajkon, vagy hogy "antioxidáns botanikai aktívákat" is tartalmaz, növényi olajai pedig hidratálják az ajkakat.

Ha valaki mindenáron egy pöccsel akarná kifesteni magát, annak az állatokért se kell aggódnia, a termék a gyártó állítása szerint "vegán és kegyetlenségmentes".

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.