Beyoncé rekordot döntött a Grammyn, megelőzte Solti György karmestert

ZENE
2023 február 06., 07:23

Négy díjat nyert Beyoncé a vasárnapi Grammy-átadón, így karrierje során már 32-nél tart. Ezzel megelőzte a 31-szeres győztes magyar karmestert, az eddigi Grammy-csúcstartó Solti Györgyöt.

Valamelyest beárnyékolja a sikert, hogy Beyoncé sosem kapta meg a legjobb albumnak járó elismerést, ezt idén Harry Styles nyerte.

photo_camera Beyoncé a vasárnapi díjátadón Fotó: EMMA MCINTYRE/Getty Images via AFP

Az este másik nagy nyertese a hangoskönyvéért díjazott Viola Davis volt. A színésznő ezzel az Oscar-, Tony- és Emmy-díjai mellé a Grammyt is megkapta, amire rajta kívül eddig csak 17 másik ember volt képes. (Reuters, AP)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.