Légpuskával fejbe lőtte magát egy kisfiú Budapesten

baleset
február 06., 15:52
comments 1

Apja légpuskájával véletlenül fejbe lőtte magát egy 10 év körüli kisfiú Budapesten - írja a Metropol. Az este szombaton történt: a gyerek egyedül játszott az udvaron, amikor elsült a fegyver. A kisfiú rosszul lett és hányt, később kórházba vitték.

A BRFK az esettel kapcsolatban azt közölte, hogy február 4-én egy XVII. kerületi lakásban egy gyermek légpuskával véletlenül fejbe lőtte magát és súlyos sérülést szenvedett. A XVII. Kerületi Rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatott ki egy 48 éves férfit, a 24.hu úgy tudja, az apát hallgatták ki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.