Lopott üzemanyaggal teli autóval hajtott kerítésnek két tállyai tolvaj

bűnügy
2023 február 06., 15:14

A tállyai rendőrök szombaton, hajnali 1 óra körül ellenőrizni akartak egy autót Tállyán, de a sofőr a rendőri jelzés ellenére nem állt meg, tovább hajtott, majd néhány utcával arrébb kerítésnek ütközött.

A rendőrök ellenőrizték a sofőrt és utasát, majd átvizsgálták a kocsit, és kiderült, hogy a csomagtartóban tárolt kb. 400 liter üzemanyagot nem sokkal korábban lopták el egy közeli telephelyről.

photo_camera Illusztráció: police.hu

A Szerencsi Rendőrkapitányság Tállyai Rendőrőrse lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a 34 éves sofőrrel és a 29 éves társával szemben.

A rendőrség az autót vezető férfival szemben – a büntetőeljárás megindítása mellett – anyagai káros közúti közlekedési baleset okozása miatt helyszíni bírságot is kiszabott.

photo_camera Fotó: police.hu

A rendőrség a lefoglalt üzemanyagot az eljárás eredményeként visszaadta a jogos tulajdonosának. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.