Nem orosz zászlót feszített ki a Fradi-tábor a vasárnapi meccsen

magyar foci
2023 február 06., 13:51

Az Újpest elleni bajnokin ezzel az élőképpel fogadta a pályára lépő csapatokat a Fradi-tábor.

Nem nehéz belelátni a koreográfiába az orosz zászlót, akár azért, mert a Fradi kispadján orosz edző ül, akár ennél súlyosabb ok miatt. Elsőre mi is beleláttuk. Miután írtunk róla, sokan jelezték, hogy itt másról van szó. És a zászlók előtt kifeszített szöveggel valóban közelebb juthatunk egy másik megoldáshoz.

Koreográfia a Ferencváros - Újpest meccs előtt 2023. február 5-én
photo_camera Fotó: Danielsen Axedal Twitter

Az élőkép a Rapid Wien és a Ferencváros szurkolótáborainak (Tornados Rapid és Green Monsters) szoros, tradicionális barátságra utal. A zöld-fehér bécsi csapat eredeti klubszínei a vörös és kék voltak, a táboruk használja azt is, ahogy a Fradinál a zöld-fehér mellett ott van a fekete is.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.