Tartósan 20 százalékos árcsökkentést jelentett be a saját márkás vajaira az Aldi

élelmiszer
2023 február 06., 13:53

Az Aldi Magyarország bejelentette, hogy a nemzetközi tej- és beszerzési piacon az utóbbi napokban kialakult árcsökkenésre reagálva 20 százalékkal csökkenti a kínálatában a legkeresettebb vajak árát. Az alacsonyabb árak a nemzetközi és a magyar forrásból érkező vajak esetében is érvényesülnek, és nem akciós, hanem tartósan alacsony árak lesznek – közölte a cég.

Vaj tányéron Krakkóban 2023. január 23-án.
photo_camera Vaj tányéron Krakkóban 2023. január 23-án. Illusztráció: JAKUB PORZYCKI/NurPhoto via AFP

Az üzletlánc a két legnépszerűbb, nemzetközi beszerzésű, 82 százalékos Desira és Milfina saját márkás vaj, illetve a magyar beszerzésű, 60 százalékos zsírtartalmú, 100 grammos saját márkás Kokárdás vaj árát csökkentette. Ez a három termék adja az Aldi teljes vajforgalmának több mint felét – írja a Blikk.

A vaj és vajkrém egyébként 2021 decembere és 2022 decembere között 79,4 százalékkal drágult.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.