Kilenchavi csúcson a forint az euróval szemben

PÉNZ
2023 február 09., 10:24
comments 1

A hétfő-keddi forintesést követően kilenchavi csúcson van a forint az euróval szemben 384 közelében. Ma az Európai Bizottság friss gazdasági prognózisaira, a Kormányinfóra, holnap pedig a KSH friss magyar inflációs adatára koncentrálnak a befektetők, írja a Portfolio.

link Forrás

A dollár ugrása hétfőn-kedden forintesést váltott ki, az euró jegyzései 396-ig, a dolláré 370-ig ugrottak, szerda estére azonban az euróval szemben 386-ig erősödött a forint. A forint a dollárral szemben mostanra 357 környékére erősödött.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.