Feladta magát a sofőr, aki pénteken elszaladt a halálos baleset helyszínéről

belföld
2023 február 12., 16:22

Segítségnyújtás nélkül, gyalog távozott pénteken az M0-áson Szigetszentmiklós közelében történt halálos baleset helyszínéről a vétkes sofőr, írtuk pénteken. A rendőrség friss közleménye szerint a 33 éves érdi férfi vasárnap délután feladta magát a szigetszentmiklósi rendőrkapitányságon.

Összeroncsolódott személyautó az M0-ás autóúton, Szigetszentmiklósnál, ahol a gépjármû hátulról nekiütközött egy teherautónak 2023. február 10-én. A személyautó sofőrje segítségnyújtás nélkül elmenekült a helyszínről.
photo_camera Összeroncsolódott személyautó az M0-ás autóúton, Szigetszentmiklósnál, ahol a gépjármû hátulról nekiütközött egy teherautónak 2023. február 10-én. A személyautó sofőrje segítségnyújtás nélkül elmenekült a helyszínről. Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

Péntek délután az M0-ás szigetszentmiklósi szakaszán egy személyautó hátulról beleszaladt egy teherautóba. A jármű egyik utasa a helyszínen életét vesztette, a másikat könnyű sérülésekkel szállították kórházba.

A vétkes sofőr a baleset után elszaladt. A rendőrség most "halált okozó segítségnyújtás elmulasztása", valamint halálos közúti baleset okozásának gyanújával indított ellene eljárást. A gyanúsított elszámoltatása a rendőrség közleménye szerint folyamatban van. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.