Egy 19 éves kemecsei betörő bejelentést tett, hogy elterelje magáról a gyanút, de a félrevezetés nem jött be

bűnügy
február 13., 13:24
comments 3

Február 10-én hajnali 1 óra körül egy kemecsei férfi hívta a rendőrséget azt állítva, hogy az éjszakai sétája közben betörőt látott elszaladni a helyi pénzintézetből, aminek a bejárati ajtaja meg van rongálva.

A betörésre tett kísérlet nyilvánvaló volt, rövid időn belül pedig a rendőrök azt is megállapították, hogy valójában az a 19 éves helyi srác próbált meg betörni a pénzintézetbe, aki azért tett bejelentést, hogy elterelje magáról a gyanút. Ráadásul az elkövető az épület bejárati ajtaját ugyan megrongálta, de bejutni nem tudott, így feladta a tervét, és zsákmány nélkül távozott.

photo_camera Fotó: police.hu

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrsének munkatársai M. R.-t lopási kísérlet megalapozott gyanújával előállították, kihallgatták és őrizetbe vették. A gyanúsított beismerő vallomást tett, azt mondta, hogy a lopott pénzből külföldre utazott volna. Letartóztatták. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.