link Forrás

Nincs megállás: Magyarország lassan akkumulátor nagyhatalommá növi ki magát

műsor
2023 február 16., 17:00

Aksigyár épül a szomszédodban? Mennyire lesz káros? Kinek jó ez? Miért erőlteti a kormány? És mit tudsz tenni, ha tiltakozni akarsz ellene? Hogyan léphetnek fel a civilek, mit tehet egy önkormányzat, és milyen lehetőségei vannak egy országgyűlési képviselőnek, ha a választópolgárok érdekeinek képviseletéről van szó?

Ezekre a kérdésekre keressük a választ meghívott vendégeinkkel, Pásztor Emesével, a TASZ projektvezetőjével és Ungár Péterrel, az LMP országgyűlési képviselőjével és társelnökével.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.