Régészet: SZDSZ-es matricát fotóztak Gyömrőn

Történelem
február 16., 05:46
comments 3

Olvasónk, Csaba a gyömrői utcán járva egy elektromos kapcsolószekrényen kopott SZDSZ-matricát pillantott meg, hogy a közelmúltat felidéző régészeti leletet látva azonnal lírai hangulatba kerüljön:

"Talán egy MDF-plakát takarhatta eddig? Ki tudja? És talán egy nap majd a brüsszelezős plakátra csodálkozunk rá hasonlóképp.

Erről jutott eszembe, hogy tényleg micsoda politikai emlékekre lehet néha rácsodálkozni az utcán. Úgyhogy ezennel fotográfiai versenyt hirdetek: ha van a szokásos útvonaladon hasonlóan antik megmaradt plakát, matrica vagy politikai graffiti, akkor ma munkába, suliba menet/kutyasétáltatás közben fotózd le és küldd el neked a szilyl KUKAC 444.hu címre UTCAI RÉGÉSZET subjecttel és napközben kiposztolom a legjobb leleteket! Ha szeretnél, sztorizz róla bátran, de a cucc helyét minimum írd meg, kérlek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.