Kim Dzsongun ezúttal meccsre vitte szeretett lányát

külföld
2023 február 18., 10:41

Ismét a nyilvánosság előtt szerepelt Kim Dzsongun észak-koreai diktátor lánya, ezúttal Kim Dzsongil születésnapját ünnepelték egy focimeccsen. A tippre 10 éves Kim Dzsuéről a Koreai Központi Hírügynökség számolt be, így azt már legalább - szinte - biztosra tudni, hogy Dzsongun lányáról van szó.

Kim Dzsongun és lánya február 17-én.
photo_camera Fotó: STR/AFP

A meccsen egyébként a védelmi minisztérium és a kabinet munkatársai játszottak életre-halálra. A jelentés szerint a védelmi minisztérium csapata nyert 3-1-re, Kim mindezt megjegyzésre se méltatta.

„A stadion örömmel és izgalommal telt meg a kabinet és a honvédelmi minisztérium illetékeseinek köszönhetően, akiket az a nagy megtiszteltetés ért, hogy a februári tavaszi ünnepségen jelentős sport- és kulturális eseményeket rendezhettek Kim Dzsongun jelenlétében, akit még álmaikban is látni szerettek volna” - írta a hírügynökség. (AP)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.