Kijevbe utazott Joe Biden

háború
február 20., 09:57
comments 30

Kijevbe utazott Joe Biden amerikai elnök, aki nyilvános programja alapján kétnapos látogatásra érkezett Varsóba, de az elmúlt órákban a látványos kijevi készültség alapján sokan számítottak rá, hogy Ukrajnába is elutazik. Biden először a BBC ukrajnai tudósítójának fotóján bukkant fel Volodimir Zelenszkij oldalán, majd az ukrán elnök oldalán is megjelent egy közös kép.

photo_camera Biden és Zelenszkij Kijevben Fotó: DIMITAR DILKOFF/AFP

Biden közleményben számolt be a látogatásról, aminek célja, hogy az ukrajnai háború kitörésének egyéves évfordulójához közeledve megerősítse az Egyesült Államok „megingathatatlan elkötelezettségét Ukrajna demokráciája, szuverenitása és területi integritása iránt”.

Nem sokkal azelőtt, hogy megjelentek az első hírek Biden látogatásáról, a CNN éppen légiriadóról számolt be Kijevben.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.