Véget érhet az idő, amikor a floridai kutyák sárvédőkön és motorháztetőkön szörfözhettek

külföld
február 23., 12:29
comments 3

A macskák karmának levágását és a kozmetikai állatkísérletet is tiltaná egy új állatvédelmi törvényjavaslat Floridában, azonban a Lauren Book demokrata képviselő által benyújtott javaslat azt is kimondja, hogy a kutyák többet nem dughatják ki testüket az ablakokon, nem ülhetnek a sofőr ölében és nem utazhatnak motorkerékpáron.

link Forrás

Továbbá nem szörfözhetnének gépjárművek tetején, sárvédőkön és motorháztetőn sem. Cserébe megfelelő méretű ládában, hevederben vagy háziállat-biztonsági övben kell rögzíteni őket, és a sofőrön kívül még valakinek vigyáznia kellene rájuk. A javaslat tiltaná a háziállatok felügyelet nélküli kikötözését (például fához, korláthoz, oszlophoz).

Pedig:

link Forrás

Az állatkínzásért elítélt személyeket nyilvántartanák, a regisztráltak az elkövetett bűntől függően évekig a listán maradhatnak. A listán szereplők nem tarthatnának és nem foglalkozhatnának állatokkal. (npr)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.