Itt vannak az évfordulós amerikai szankciók Oroszország ellen

külföld
2023 február 24., 16:05
comments 3

Egy évvel Moszkva Ukrajna elleni agressziója után az Egyesült Államok újabb Oroszország elleni szankciókat jelentett be, írja a BBC. Ezek több mint száz szervezetet érintenek Oroszországban és a világban, köztük bankokat, védelmi felszerelések beszállítóit.

A világ legfejlettebb országait tömörítő G7 csoport további szankciókat vezet majd be a kulcsfontosságú orosz gazdasági ágazatok, beleértve a fémipart és a bányászatot.

Ukrajna további védelmi felszerelésekre számíthat, Ukrajna és az Oroszország által fenyegetett Moldova pedig 550 millió dollár segélyt kap az energetikai infrastruktúrája megerősítésére.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.