Shakira nem lassít: újabb beszólós számot adott ki Piquéről és arról, hogy mennyire nem érdekli a focista, aki titokban a fotóit lájkolgatja

ZENE
2023 február 24., 17:22
comments 6

Lassan a popkultúra történetének legnehezebb szakításává válik a kolumbiai énerkesnő, Shakira és a katalán focista, Gerard Piqué elválása:

egy hónappal azután, hogy Shakira jelenleg 351 millió Youtube-megtekintésnél járó Piqué-gyalázó számot hozott ki Bizarrappel közösen, most egy másik partnerrel újra ritmusra szól be a volt pasijának meg az új csajnak.

link Forrás

Az előző szám egész szövege volt pasija és a volt pasi új nőjének a gyalázása volt, de nem áttételes szövegekkel, hanem a legdurvább kocsmai, kommentpokol- és raphagyományok szellemében. A kolumbiai énekesnő az egyik strófában például arról értekezett, hogy

Felérek két 22 évessel / Twingóra cseréltél egy Ferrarit / Casióra cseréltél egy Rolexet.A 22 év az új nő életkora, a Ferrari és a Rolex természetesen maga Shakira, a Twingo és a Casio az új nő.

A friss számban Shakira partnere az egyik legnépszerűbb kolumbiai énekesnő, Karol G. Karol G. vörös hajú és mintha ő képviselné a szenvedélyes pólust, míg Shakira jégasszonynak van sztájlingolva, gleccsegjégkék ruhában és sminkkel. A nehezebb felfogásúak kedvéért jókora jégdarabok és jégcsapok között mászkál.

Az már a szám első pillanataiban kiderül, hogy Shakirát, illetve a vele mindenben egy követ fújó Karol G-t milyen mértékben nem érdekli Piqué, illetve az a fickó, akivel Karol szakított: unottságát demonstrálandó utóbbi a mélybe veti magát egy diájnoszlop tetejéről.

Milyen lehet az, amikor egy kolumbiai nem tud feldolgozni egy sztiuációt és tényleg berág valakire?

Shakira lassan zuhanó duettpartnere előbb elárulja, hogy akivel szakított, azt mondta neki, hogy már túljutott rajta, de azt az új csaja sem tudja, hogy még mindig az ő instastoryjait nézegeti.

Ezután jön Shakira. A nyitó mondatában meglepő módon bevallja, hogy az elején fájt neki "az újjal" látni Piquét - Shakira sosem nevezi a nevén a volt palija új nőjét - hogy utána - nem különösebben hiteles módon - arról értekezzen, hogy

  • már totál elfelejtette Piquét, ami a fickónak nyilván fájhat
  • azóta sokkal jobban érzi magát, mármint Shakira
  • és mostanában állandóan csak nevet.

Sőt azt is elárulja, hogy az exe vissza szeretne térni hozzá. A korábbiak alapján nem egészen világos, hogy ezt miből gondolhatja.

A következő strófában arról dalolnak együtt, hogy a pasijuk új nője nem is sejti, hogy a kandúrja titokban az exe fotóit lájkolgatja az interneten.

A dal végül azzal zárul, hogy mindkét énekesnő ugyan nagyon szereti az exét, de sajnos kinőtték őket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.