Beperelte Lady Gagát az a nő, akit azzal vádolnak, hogy részt vett az énekes kutyáinak ellopásában

külföld
2023 február 25., 13:26

Jennifer McBride volt az a nő, aki visszavitte Lady Gaga 2021 februárjában ellopott két kutyáját, de akit egyben lopott vagyon elfogadásával és bűnpártolással is megvádoltak. McBride azért perelte be az énekest, mert szerinte járna neki az az 500 ezer dolláros jutalom, amit Lady Gaga a kutyák megtalálójának ajánlott fel „kérdés nélkül”.

2021 feburárjának egyik estéjén Nyugat-Hollywoodban egy ismeretlen rálőtt Lady Gaga kutyasétáltató asszisztensére, megszerzett tőle kettőt az énekesnő három francia bulldogja közül, majd egy fehér autóval elmenekült. Az ügyben végül öt embert tartóztattak le, a fegyveres férfit pedig 21 év börtönnel sújtották. McBride is az öt letartóztatott között volt, aki később beismerte, hogy tudta, hogy a kutyák lopottak. McBride állítólag az egyik lopást megszervező férfi apjával járt.

McBride most azonban nem csak a kutyák megtalálásáért járó 500 ezer dollárt követeli a bíróságtól, hanem azt is, hogy Lady Gaga annak a háromszorosát fizesse meg azért, amiért megtévesztette őt a jutalommal kapcsolatban. (DailyMail)