Elfogták a kőbányai szatírt

bűnügy
2023 február 28., 18:28

A BRFK rendőrei délután fél 4 körül a II. kerületben elfogták a 24 éves K. Kristiant, akit négy kőbányai lány kergetett el tavaly októberben. A férfit a rendőrség felhívása alapján egy állampolgár ismerte fel, aki értesítette is a hatóságot.

A férfi 2022. október 2-án ment be egy kőbányai társasház lépcsőházába, ahol négy lány várt a liftre. Miután a lányok beszálltak a liftbe, a férfi a nemi szervét mutogatva megpróbált utánuk menni, azonban a lányok elkergették.

Az esetet rögzítették a lépcsőházban elhelyezett biztonsági kamerák, így jól azonosítható felvételek készültek a férfiról.

K. Kristiannal szemben szeméremsértés gyanúja miatt indult eljárás.

(via Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.