Két kislányt is megpróbált megerőszakolni egy csepeli férfi

bűnügy
március 21., 15:46

Fojtogatott és késsel fenyegetett egy férfi egy 13 éves kislányt egy csepeli panelház liftjében hétfő délután, írta a Ripostra hivatkozva a Telex, aki az üggyel kapcsolatban megkereste a rendőrséget. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közölte, hogy a 33 éves férfi hétfő délután három és háromnegyed négy között „két kiskorú kislány sérelmére követett el bűncselekményt, egy-egy csepeli társasházban”.

A 13 éves kislány bátyjával hazafelé tartott. A fiú kicsit lemaradt, és látta, hogy húga után egy idegen férfi megy be épületbe, írja a Ripost. Mire a fiú odaért, a férfi már a liftben volt a kislánnyal együtt, és az összes gombot megnyomta, hogy a lift beragadjon. Az ajtó bezáródott, a fiú csak azt hallotta, ahogy a testvére nagyon hangosan felsikoltott és segítségért kiáltott. Amikor a lift ajtaját végre sikerült kinyitni, a férfi egyszerűen kisétált, majd elment.

A rendőrség a Telexnek azt írta, hogy a gyerekek a bűncselekmények során nem sérültek meg, a feltételezett elkövetőt elfogták, gyanúsítottként hallgatták ki kétrendbeli szexuális erőszak kísérlete miatt és őrizetbe vették. A férfi beismerte a bűncselekmények elkövetését.