Újra összeállhat az Oasis

ZENE
2023 március 23., 10:16

Noel Gallagher egy francia rádióinterjúban ejtett el egy utalást, miszerint újra összeállhat az Oasis, a 90-es és 2000-es évek egyik legikonikusabb brit bandája, írja a hvg.hu. Ezzel testvére és korábbi zenésztársa, Liam Gallagher napokkal ezelőtti Twitter-posztjára reagált, ami egy lehetséges „újraegyesülést” (reunion) említett.

„Szóljon az embereinek, hogy hívják fel az én embereimet. Tudják, hogy kik ők, tudják, hogy hol vagyunk, ne beszélgessünk a kib…tt interneten, lássuk, mit akarsz mondani” - válaszolta testvérének Noel az interjúban.

A riporter meglepetésében visszakérdezett, hogy valóban csak egy telefonhívás kellene-e, erre Noel Gallagher elismételte, hogy Liamnek „megvan a számom, megvan a menedzserem száma, hívjon fel minket.”

A két testvér rivalizálása az Oasis 1991-es megalakulása óta tart, a harc végül 2009-ben vezetett a banda feloszlásához.

Egyébként Noel említett interjúja után Liam azért kiírta Twitterre, hogy testvére nagyon sokat ártott az Oasisnek mint zenekarnak és márkának. Ehhez hozzátartozik, hogy Liam már sokszor kiállt nyilvánosan az újraalakulás mellett, Noel pedig vonakodóbb az ügyben.

(A címlapképen Liam Gallagher szerepel.)