A mesterséges intelligencia leleplezése: létezik, hogy egy akkora magyar, mint Orbán Viktor, nem ült még lóháton?

INTERNET
2023 április 01., 17:49
comments 6

Arra van bizonyíték, hogy régi riválisa, Gyurcsány Ferenc ült már lovon, ahogy a helyettese, Semjén Zsolt is szokott lovagolni, de annak nincs nyoma, hogy Orbán Viktor valaha ült volna lovon (miközben 2009-ben azt mondta, a felesége és a lányai szeretnek lovagolni). Pedig azt aztán nem lehet mondani, hogy ne szeretne bukolikus vidéki környezetben mutatkozni, disznót vágni, felesezni, kolbászt tölteni, fát vágni. De lovagolni mégsem láttuk.

Annak viszont van nyoma, hogy járt már lovak közelében, sőt a Nemzeti Lovardát átadva újra lovas nemzetté nyilvánította a magyarságot. (2018-ban pedig Jakab Péter lókupecnek nevezte a Parlamentben.)

Ezért megkérdeztem a ChatGPT-t, hátha tudja a választ a kérdésre:

Létezik, hogy egy akkora magyar, mint Orbán Viktor, nem ült még lóháton?

Arra számítottam, hogy azonnal nemleges választ kapok, ehelyett meglepetésemre elég részletesen elmondta, hogyan és mikor ült lovon Orbán.

De ahogy gyorsan rákerestem, semmi nyomát nem találtam az említett eseménynek, és minél jobban beleástam magamat a dologba, annál világosabbá vált:madárnak néz a mesterséges intelligencia.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.