Ha hétfő, akkor after: megtörhetetlenül optimista videódiszkó DJ Harmincéves Koromig Magnóm Se Volttal

ÉLET
2023 április 03., 07:25

A 444 műsorvezetőit azért nevezik műsorvezetőnek, és nem mondjuk hírügyeletesnek, mert elvileg nemcsak hírekkel etetik, hanem szórakoztatják is az olvasókat, leginkább olyasmivel, amit ők maguk is szórakoztatónak találnak.

Úgyhogy fel a hangerőt, mert most DJ Harmincéves Koromig Magnóm Se Volt első áprilisi afterpartija következik. Ha szelfi, akkor Jámbi, ha hétfő, akkor after! Mai témánk: az optimizmus. A mottó: egyszer remélhetőleg mindenki magához tér.

Altin Gün: Doktor Civanim

link Forrás

Hogy milyen a török pszichedelikus rockot játszó holland együttesek legjobbjának hétvégén megosztott új lemeze? Kurva jó. Egyelőre ez a vidám, űrhajón bulizós hangulatú szám a kedvencem róla. Elképzelésem sincs, mi a hóhérról szól, és így még sokkal jobb, direkt nem fogom megnézni a fordítást akkor sem, ha majd felteszik.

Rahill: I Smile For E

link Forrás

Ilyen se volt még, de Rahill Jamarifard akkora ász, hogy két számmal is szerepel ezen a playlisten. Ebbe például egészen belezúgtam, olyan megmagyarázhatatlanul jókedvű leszek tőle, pedig tök szomorú a szövege. Szomorú, de optimista!

Fishbone - All We Have Is Now

A Los Angeles-i lazulós legendák fura módon még mindig irtó jók, és nem kevésbé vidámak, méghozzá pont ennyire:

link Forrás

Rahill: Fables feat. Beck

link Forrás

Április első munkanapján elképzelni sem lehet jobbat egy igazi klassz kis nyári számnál. Na ez pont az, micsoda véletlen! Ha nem motoroznék egész évben, most rohadtul vágynék arra, hogy végre a menetszél simogassa az arcomat, és ezt hallgassam közben. De mivel minden nap ilyen élményeim vannak, nem vágyakozom rohadtul. Ha mentesülni akarsz a felesleges sóvárgástól, motorozz sokkal többet te is!

The Slackers: The Slackers, Ray Gun Sally

link Forrás

Óriási lelet a csodás manhattani skások 1993-os kazettája, amit nemrég digitalizáltak, minden foteltáncos nagy szerencséjére. Mivel minden szám rohadt jó rajta, a kazettanyitó Ray Gun Sally is az.

Lido Pimienta: Te Quería

link Forrás

Shakira a leghíresebb kolumbiai énekesnő, de a legmenőbb egyértelműen Lido Pimienta. Ez meg ahhoz képest is nagyszerű szám - tényleg jó, és nem a szó shakirai értelmében! -, és pont egy ígéretes, négynapos részegséggel záruló hét elejére való.

Frenzal Rhomb - Where Drug Dealers Take Their Kid

link Forrás

Harminc év süllőzésből is sok, de az ausztrál punkok ennyire nem unják még!

The Aquabats! - The Revenge of the Midget Punchers (cassette)

link Forrás

És a végére itt egy másik amcsi skalegenda padláson megtalált és frissen bedigitalizált kazettája. Ennyire remek hetünk lesz, híreket csak módjával

Kiemelt videóink