Az elvtársnőzéstől a hadügyminiszter vadászrepülős tojásáig: így húsvétoztak a magyar politikusok az interneten

INTERNET
2023 április 10., 11:49

Minden ünnep jobb attól, hogy a politikusok is megünneplik a maguk módján a közösségi médiában. A húsvét sem kivétel, hétfőn az alábbi díjakat osztottuk ki a lájkokért versenyzőknek:

A Nap Kertésze

díjat vita nélkül kapta meg Komjáthi Imre, az MSZP elnöke, ezért a locsolóverséért:

"Zúg a traktor / Szánt az eke / Elvtársnő, locsolhatok-e?"

A Nap Ártatlan Biodíszletének

járó Vigaszdíj nyertese Pócs János fideszes képviselő unokája. Szegénynek úgy kellett eldugott csokifigurákat keresgélnie majd spontán megtalálnia a mezőn, hogy mindegyik mögött ott feküdt egy személyi asszisztens, hogy videón rögzítse az eseményeket.


A Nap Meglepetése

azt a bátor férfit érte vagy fogja érni, aki, miután meglocsolta Szalay-Borovniczky Kristóf honvédelmi miniszter valamelyik családtagját vagy őt magát, egy "175 éves" feliratú piros tojást nap ajándékba. Ami kenterbe veri Nagy Keleti Szövetségesünk tyúkszaros száznapos tojásait. Hogy mi az oka ennek a szürrealista tojásdíszítésnek? Nem a magyar gasztroforradalom, hanem az, hogy Szalay-Bobrovniczky tematikus tojásokkal készült a Terepruhás Nyúl ünnepére, így van "175 éves" és "a Magyar Honvédség" feliratú tojása is:

És igen, a béke nevében van vadászrepülőgépes is, amiből nyilván nem kapnának az ukrán locsolók.

photo_camera Fotó: Szalay-Bobrovniczky Kristóf/Facebook

Végül egy jó hír: idén sem hervadnak el a matyó lányok, üzeni Tállai András. (Tojásírás viasszal 500 forint, matyó népviseletbe öltözés 1000 forint a gyerekeknek, 1500 a felnőtteknek.)

photo_camera Fotó: Tállai András/Facebook