Hányj együtt a Nyúllal: itt a húsvét hétfői berúgós foteldiszkó

ÉLET
2023 április 10., 07:16

Húsvét hétfő van. Ez a nap már nem Jézusról szól, de nem is a Nyúlról, hanem vegytisztán a berúgásról, illetve a berúgatásról.

Bármilyen borzasztó is ez nekünk absztinenseknek, felesleges tiltakozás helyett egyszerűbb elfogadni a többség szórakozását, sőt együtt gajdolni a szalonspicces farkasokkal.

Egy jótanács locsolkodás előtt: ha az első állomás után nem úgy mozogsz, mint a legendás Három Székláb, jobb, ha egyből hazamész, úgyhogy melegítsünk be a Kaláka slágerével, aztán jöhet a részeg danolászás DJ Harmincéves Koromig Magnóm Se Volttal:

Kaláka: Három székláb

link Forrás

Az ember az első feles után mindig hiszi, hogy ez olyan könnyed, vidám menet lesz, mint a leendő Fatboy Slim és barátainak lazulós kocsmaindulója:

The Housemartins: Happy Hour

link Forrás

Pedig ez illúzió. Hisezn jön a következő pohár. Meg az azt követő. Ezt a szituációt dolgozza fel a bostoni punk népzenészek csodás - és duplacsavaros - szakítós-szerelmes dala. Ha véletlenül nem ismerted volna, jól figyelj oda, hogy itt valójában ki veszekszik kivel, mert alaposan meg fogsz lepődni!

Dropkick Murphys: Dirty Glass

link Forrás

Ez természetesen őrülten inklúzív lista, ezért a locsolkodást alkohol mellett más adalékanyagokkal felpörgetők is kapnak egy fotelben is eltáncolható számot. Benne a kedvenc magyar nyelvű refrénemmel!

Malacka és a Tahó: Politoxikomán

link Forrás

Sőt kapnak még egyet, hiszen egyetlen tematikus listáról sem maradhat le a holland Kölcsey-Erkel-duó Új Himnusza:

Lil Kleine & Ronnie Flex - Drank & Drugs (prod. Jack $hirak)

link Forrás

Addig jó, míg az ember legalább járni képes. Ha lány, ha fiú. Ezt a nagy igazságot öntötte azonnali ugrándozásra ingerlő formába az LCD Soundsystem:

LCD Soundsystem: Drunk Girls

link Forrás

A legtöbb ember, ha berúg, csak lógatja a fejét értelem nélkül. De nem Szabó Benedek, az Ideális Értelmiségi Locsoló! Ő természetesen óriási generációs himnuszt rittyentett egy undorító behányásból is.

Galaxisok: A teljesség felé

link Forrás

Délutánra fordulva még a legelszántabb húsvétozóban is felmerülhet a kérdés: mi lenne, ha nem ihatnék többet? A kérdést A NOFX tertmészetesen már réges rég megvizsgálta:

NOFX: Bob

link Forrás

Az ilyen rémisztő gondolatokat megfelelő mennyiségű ráivással persze könnyű elhessegetni. Az ember maximum az árokban végzi, arccal a sárban

Dropkick Murphys: Barroom Hero

link Forrás

Mi lehet egy ilyen nap vége? Ez gondolom mindenki előtt nyilvánvaló. A végjátékban egy vigasztalhatja a magyarul motyogó részegeket: a Boiler 17-feldolgozásánál senki se csinált jobb 18 pluszos trágáran gajdolós piálós slágert a világon:

böiler feat J.D. Littlehead - Kurvára Bebaszunk Az Este (17 Cover)

link Forrás


Ha pedig nem maradt kiüríthető kupica, nem marad más dolgunk, mint hazavezetni.

The Business: Drinking And Driving

link Forrás