Novák Katalin házhoz ment a FUCK NER-ért

INTERNET
2023 április 11., 11:56

Ki tudja, Novák Katalin köztársasági elnök talán pont a nem orbánista magyaroknak, a NATO-nak vagy az Egyesült Államoknak akart üzenni azzal, hogy a költészet napja alkalmából közzétett, magyar versekből álló playlistjét pont azzal a Walesi bárdokkal kezdte, ami arról szól, hogy egy idegrottyant autokrata habozás nélkül kivégezteti a nem elég lelkes propagandistáit.

Novák a bejegyzésében annyit írt, hogy "Ma van a magyar költészet napja. Íme, a versajánlóm mára." A köztársasági elnök szubjektív listáján egyébként csupa igazi művész versei szerepelnek, plusz részletek Orbán János Dénestől.

De az biztos, hogy akadt, aki nem kikacsintásnak vette a Facebookra kiposztolt verslistát és Youtube-linket. A Novák Katalin által ajánlott költemények egyike a Szuvenír című volt Erdős Virágtól. Aki, látva, hogy az elnök asszony ennyire kedveli a költeményeit, kommentben ajánlott neki egy másik idézetet a munkásságából.

Igen, a kommentje pontosan úgy hangzott, hogy

"pedig van szebb is a költőnőtől
megvezet felültet átver
FUCK NER"

Ha már házhoz ment ezért a kommentért, Novák Katalinban vagy az accountját kezelő asszisztensében volt annyi, hogy órákkal a hozzászólás kiposztolása után se moderálja ki azt.