Ismerik a viccet, hogy Obama, Springsteen és Spielberg besétál egy barcelonai bárba?

bulvár
2023 április 29., 09:43

A barcelonai Amar étterem személyzete teljesen ledöbbent, amikor egy last minute asztalfoglalás után péntek este betoppant vacsorázni Barack és Michelle Obama, Bruce Springsteen, illetve Steven Spielberg és felesége, Kate Capshaw. Obamáék és Spielbergék Bruce Springsteen koncertje miatt voltak Barcelonában, a két pár napközben egy sor nevezetességet megnézett Barcelonában. Az asztalt José Andrés sztárséf foglalta a társaságnak, aki csak annyit mondott az étterem séfjének, hogy nagyon fontos ez az asztal.

photo_camera Az Amar étterem személyzete Springsteennel, Spielberggel és Obamával Fotó: POL PERELLO FRANCH/Pol Perello Franch via REUTERS

A csapat fáradtan érkezett, de mindent szívesen kipróbáltak és sokat ettek, többek közt osztrigát, kagylót, kaviárt. A biztonsági személyzet előre szólt az étterem dolgozóinak, hogy ne kérjenek közös fényképet a hírességektől, közvetlenül távozás előtt azonban Obama bement a konyhába, és azt mondta: ez volt az egyik legjobb vacsorájuk, és szeretne az egész csapattal lefényképezkedni. (Guardian)