Letartóztatták Hasbullát

külföld
2023 május 09., 06:40

Közlekedési szabálysértés miatt letartóztatták Hasbullát, a világ egyik legnagyobb MMA-influenszerét és haverjait, írja a Sun. Hasbulláékat állítólag azután vették őrizetbe, hogy egy barátjuk esküvőjét ünnepelve blokkolták a forgalmat, akadályozták a többi sofőrt és gumit égettek. A dagesztáni belügyminisztérium videóján az egyik autó később egy hatalmas karcolással az oldalán látható.

link Forrás

Hasbulla az Instagramon azt írta, „úgy döntöttünk, hogy egy kicsit szórakozunk. Ez nem fog még egyszer előfordulni, elnézést kérünk”.

A belügyminisztérium Telegram-csatornáján osztotta meg a letartóztatást követő felvételeket, azt írták: „a dagesztáni féktelen esküvői mulatozás sokak számára ismert, és messze túlmutat a köztársaság határain. A szórakozás más módjainak hiányában még mindig rendkívül népszerű ez a primitív tevékenység, az utak elzárása a többi közlekedő előtt, gumiégetés, autók egymáshoz csapkodása és sok más olyan jellegzetesség, amiknek valójában semmi közük az ünnepséghez”.

Hasbulla március végén Dubajban, amint épp interjút ad Caleb Pressley-nek.
photo_camera Hasbulla 2022. március végén Dubajban, amint épp interjút ad Caleb Pressley-nek. Fotó: Bartool Sports/Youtube

Hasbulla Magomedov, a 19 éves mahacskalai vlogger - aki egy ritka genetikai rendellenesség miatt látszik óvodásnak - ismertségét leginkább annak köszönheti, hogy rendszeresen gyerekekkel birkózik, illetve a frissen visszavonult MMA-világbajnok és legnépszerűbb orosz (szintén dagesztáni) Instagram-sztár, Habib Nurmagomedov haverja, ami miatt Mini Habibként is emlegetik. Kiderült róla, hogy nem néz rajzfilmeket, van egy macskája, Abdu Rozikot - Haszbulla ősellensége, tádzsik influenszer, bunyós, popénekes törpe - pedig addig ütné, amíg nem vérzik.