Nurmagomedov: Apám el fog verni, ha hazamegyek

sport
2018 október 07., 06:14
comments 180

Egyetlen kérdésre sem válaszolt a dagesztáni Khabib Nurmagomedov a McGregor elleni meccs utáni sajtótájékoztatón. Besétált, leragadta a világbajnoki-övét, majd elnézést kért a meccs utáni balhéjáért. Hozzátette: McGregor szidta az apját, vallását, és korábban még az őt szállító buszra is rátámadt. Majd azt mondta, hogy

"apám mindig arra tanított, hogy tiszteljem az ellenfeleimet, szerintem nagyon el fog verni, ha hazamegyek. Viszont az előbb Vlagyimir Putyin felhívott, és közölte: nagyon büszke rám!"

Majd felállt és elment. Conor McGregor nem jelent meg az újságírók előtt. A szervező UFC vezetője Dana White közölte: az egész gusztustalan volt, ami a mérkőzés után történt. Nurmagomedov verekedésének az ügyét a nevadai sportfelügyelet vizsgálja. Az biztos, hogy

egyelőre nem fizetik ki az oroszt, könnyen lehet, hogy sosem kapja meg hárommillió dolláros gázsiját.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.