Orbán Ráhel: Az édesapám mindig a támogatásáról biztosított egészen kicsi korom óta, úgyhogy ilyen szempontból elégedett vagyok

ÉLET
2023 május 11., 06:38

„Nyilván az első év egy vállalkozás életében, az a legnehezebb, hiszen igazából nem nagyon tudtuk, mit várjunk majd a vásárlóközönségtől, nem nagyon volt tapasztalatunk arra, hogy mire nyitottak, mi az amit szeretnek, tehát abszolút a nulláról kezdtünk” – mondta Orbán Ráhel, Orbán Viktor miniszterelnök lánya a Blikknek adott interjújában, a bababoltja közepén állva, azt ünnepelve, hogy a bolt egy évvel ezelőtt nyitott.

A miniszterelnök saját lábán álló lánya azt is elmondta, tervük az volt, hogy „egy év múlva is itt állhassunk”, illetve hogy „egy közösségi teret hozzanak létre”. Utóbbi közönsége az Instagram alapján a luxusfeleségekről szóló realityből ismert Vasvároi Vivien és a Fidesz kedvenc énekesnője, Tóth Gabi lehetnek.

photo_camera Tóth Gabi és Vasvári Vivien Orbán Ráhel bababoltjának egyéves buliján Fotó: Instagram/Vasvári Vivien

„Az édesapám még nem járt a boltban, ellenben a nagyszüleim többször is megfordultak, illetve a család különböző tagjai” – válaszolta Orbán Ráhel a kérdésre, hogy Orbán Viktor látta-e már a boltot, majd hozzátette: „Öhm. Majd talán egyszer. Talán egyszer ő is eljön, de jelenleg ha időt szeretnék vele tölteni, akkor én se a munkahelyemre jönnék, szóval igazából jobban örülök neki, ha máshol tudok vele találkozni.”

„Nekem az édesapám mindig a támogatásáról biztosított egészen kicsi korom óta, úgyhogy ilyen szempontból elégedett vagyok” – zárta végül az apjáról szóló sztorizást Orbán Ráhel, de azért hozzátette még, hogy Orbán Viktor a hétvégén tollaslabdázott az unokáival, „de tényleg”.

Kiemelt videóink